top of page

MINIKINI 2: Energie voor je eigenste zelve!

Bijgewerkt op: 16 aug. 2021

Minikini número dos is een feit. En deze keer is het een minizine voor jou en voor jou alleen. Het thema zou bij elk van ons bovenaan ons prioriteitenlijstje moeten blinken. U raadt het al. Wij gaan aan de zelfzorg-slag! We voorzien deze Minikini van een reeks tips waarmee je, volledig in voeling met jezelf, aan de slag kan. Kleine dagelijkse of wekelijkse injecties die ons zuurstofgehalte knal de hoogte in jagen. Alleen of in verbinding met je lieve medemens. Alles kan! Doeget zoals get voelt!


"Zelfzorg is het krachtigst als je de antwoorden diep in jezelf kan gaan zoeken."

Wat zelfzorg precies inhoudt voor jou, is heel persoonlijk. Voor de ene werkt het om een soiree canapé-moment in te lassen 'all by myself', voor de andere is het net een zegen om met enkele vrienden wat bloemetjes buiten te zetten en samen het glas te heffen. Allemaal prima. Zowel in het alleen-zijn als in de verbinding ligt de mogelijkheid om te zorgen voor jezelf. Iedereen is uniek. Zogenaamde standaardlijstjes met zelfzorgtips kunnen natuurlijk dienen als inspiratiebron, maar laat je er zeker niet door limiteren. We hebben allemaal onze eigen noden, wensen en verlangens. Laten we die momenten die we wijden aan onszelf dan alsjeblieft ook allemaal invullen zoals we die zélf heel graag willen invullen.

Zelfzorg is het krachtigst als je de antwoorden diep in jezelf kan gaan zoeken...


Onze Minikini is een mengeling geworden: oefeningen om de antwoorden in jezelf te zoeken en enkele tips. Doe er vooral mee waar jij je het best bij voelt.


Ga naar onze geheime plek en je krijgt er onze eerste editie te zien.


All you need is LOVE en ook dit:

* een A4 papier,

* een printer en

* een schaar!


Print onze Minikini, vouw en knip volgens de instructies in het filmpje. (In dit filmpje zie je onze eerste Minikini, ... je vindt deze hier.)


 
  • Onze Minikini 'Energie voor je eigenste zelve' vind je hier.

500 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page