top of page

Weest welgekomen, nieuwe klas!

Bijgewerkt op: 26 aug. 2022

Wandel lukraak een ruimte binnen en voel wat het me je doet... Sowieso ÍETS.

De muren, de geur, de lichtinval, de temperatuur, de kleuren... het werkt in op een mens. Geen ontkomen aan.

Wel... (voel je 't brugje komen?), ook de inrichting van onze klaslokalen laat de leerlingen met een bepaald gevoel achter. Een interessante vraag voor ons aan de vooravond van de 1e september is dus: 'In welk type lokaal schuifelen onze koters op 1 september binnen?'

Wordt het een steriele bedoening waar de leerlingen zich niet echt 'thuis' voelen? Of is het een ruimte waar je klasgroep graag zal vertoeven en dus ook vlotter tot leren zal komen (aja, want het één werkt in op het ander)?


TEAM TOPlesS is jammer genoeg niet in staat om je klaslokaal van een make-over te bedienen, maar we kunnen wel wat leuke posters op je loslaten om je lokaal misschien net dat tikkeltje knusser maken.
Zo dus: om je lokaal wat meer pit, cachet, standing, allure, uitstraling... te geven, boksten wij enkele klasposters in elkaar in de hoop dat ze bij je leerlingen een glimlach ontlokken, een fronske losweken (en dus tot denken aanzetten), een Aha-erlebnis schenken, maar bovenal: verwelkomen op 1 september!


Om dat te bereiken, moet je eigenlijk niet veel doen:


Zoek een leuke poster uit!

Print!

Hang op!


En Kees is klaar!


Ah enne... de allerlaatste poster is er eentje om de leraarskamer mee te sieren. Want geef toe, ook die ruimte verdient wel eens wat opsmuk en motivationele input! Voila, bij deze...

 

De pdf-versie van de posters (om mooi in groot formaat te kunnen printen), vind je hier.


10.701 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page