top of page

Ons allereerste E-book is geboren!

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022

Haal die suikerbonen boven, wij kondigen een GEBOORTE aan!

Deze week ziet ons allereerste E-book 'NICE TO TEACH YOU' het levenslicht. Met een dikke, vette knipoog naar de begroeting 'Nice to MEET you', lanceren we met dit e-book een werkinstrument dat ingezet kan worden om tot kennismaking, teambuilding en afsprakenoverleg met je leerlingen te komen.

Maarrrr, en da's net zo leuk... ook op andere momenten in het schooljaar, wanneer de kennismaking al lang achter de rug is, kunnen verschillende activiteiten jou nog steeds heel erg van pas komen.Wat bieden wij jou aan in dit e-book?

Onze Maxikini bulkt van de activiteiten die jou helpen om tot een leuke, originele kennismaking te komen met je leerlingen (zowel voorstellen van leerling als leerkracht!), maar ook tot klasafspraken en tot het aan elkaar kleven van je klasgroep. De opdrachten zien wij vooral passen bij de leeftijden van 8 à 9 jaar tot 16 jaar (volgens ons zijn verschillende opdrachten zéker te 'pimpen' naar jonger en ouder!)


Elke activiteit staat grondig uitgelegd en bijhorende werkblaadjes worden voor jou helemaal 'ready to print' afgeleverd. Omdat elke leerkracht anders is en omdat we absoluut niet houden van eenheidsworst binnen het onderwijs (nergens eigenlijk), hebben we bij elke oefening ook aangegeven of de kans bestaat dat er wat animo zal ontstaan in je klaslokaal of dat de stilte gevrijwaard kan worden. Want de ene houdt van wat klassikale spielerei, de andere houdt het liever rustig. Of misschien ben je uit op een kennismakingsopdracht die jou enkel de namen van de leerlingen oplevert, maar niet veel meer dan dat. Voor iemand anders is dat dan weer 'te oppervlakkig'. Hij/zij wenst z'n leerlingen echt wel een stukje diepgaander te leren kennen.


Je voelt het al: deze Maxikini slaat dus aan het differentiëren, zoals het een echte leraar betaamt ;)! Oefeningen voor elk wat wils dus: beloofd!


Onderstaande prent plaatst alles nog eventjes op een mooi rijtje.Bestellen, hoe dadde?

Wil jij de Maxikini graag bestellen? Toppie! Klik dan zeker HIER.


Nog voor je het woord Maxikini kan uitspreken, zit hij al in je mailbox en zijn de werkblaadjes afgeprint! (Enige vorm van overdrijving is ons in dezen niet helemaal vreemd, klopt! Geld overmaken met Bancontact is nog eventjes niet mogelijk, maar we werken eraan. Aarzel zeker niet om nu al te bestellen. Zo snel als we kunnen sturen we alles naar jou toe!).


'Succes ermee! En geniet van de schoolstart! Helemaal TOPlesS en al! '2.226 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page