WINACTIE! Dag (of eerder week) van de leerkracht

Bijgewerkt op: 14 okt 2020

WEDSTRIJD AFGELOPEN!

5 oktober: een dag van vreugde en genot, verwennerij en gevlei, liefde en tederheid, knuffels en kusjes, feestmaal en bubbels, rode lopers en slingers... (Geen nood, ik weet wanneer ik moet stoppen. Maar heb je m'n punt?)

Jij, lieve collega, verdient het om op een dag als vandaag in een heel bloemenveld gezet te worden. Daarom willen wij je ontzettend graag overladen met ultraleuke weggevers! En weet je wat?! We doen er nog een schepje bovenop! We maken er een 'Week van de Leerkracht' van! Upsakee!

Lees gauw wat er allemaal te 'ultraleuk ontvangen' valt! Volg ons op Instagram, Facebook en op deze website. Hopelijk komt er iets superleuk jouw richting uit!


Wat kan je winnen?


'MACHTIGE MAANDAG' 5 Oktober 2020 - CADEAUTJESTIJD ( 3 winnaars)


Ontdek de kleurrijke wereld van Hero-on-Socks designer sokken.

Hoewel elk paar sokken een ander verhaal vertelt, is het telkens geïnspireerd door één en dezelfde visie: "Alle mensen kunnen bijdragen tot de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen." Sokken ontstaan door collabs tussen sterke, creatieve designers en non-profitorganisaties. Elke samenwerking is een geweldige ervaring die aanleiding geeft tot opmerkelijke ideeën en al even opmerkelijke producten. Sokken dus!
Hello, is it me you're looking for? Op zoek naar een unieke (geboorte-, trouw-, wens-) kaart op maat, of kies je liever voor originele kaarten 'à la carte'? Kaarten allerhande met eigen illustraties en bruisende ideeën te vinden bij Pasdesusi!

Voor onze winactie maakte boekontwerper en boekbinder Tina De Souter 3 handgebonden notitieboekjes. De covers zijn gemaakt van wegenkaarten uit een oud boek. Zo kan jij milieubewuste schoolnotities maken!


Eva Mouton schenkt een Eva’s Agenda. Nooit meer te laat komen op etentjes die al drie maand op voorhand vastliggen of de verjaardag van je buurman vergeten. Plannen en organiseren of heel hard doen alsof, alles kan met deze exclusieve agenda. Een must-have voor elke Eva Mouton-fan! Inclusief tekenlatje en notitieboekje om die gedachten netjes te ordenen.


Kim van Studio gewoonzo geeft prachtige wenskaarten weg.

In 2019 richtte zij na een intensieve opleiding haar eigen Studio ‘gewoonzo' op.

Best wel spannend na jaren ervaring als managementassistent in de cultuur- en erfgoedsector. Bij Studio gewoonzo ligt de focus voornamelijk op het bedenken en ontwerpen van creatieve, grafische en visuele concepten. Met het schrijven van duidelijke en heldere boodschappen en de verkoop van haar eigen collectie wenskaarten, stuurt ze wat meer gevoel de wereld rond.'DOLLE DINSDAG' 6 Oktober 2020 - CREËER! ( 3 winnaars)

Ken jij de slimme snijmachines van Cricut al?

Ga voor de leukste PIY (pimp it yourself!) projecten, met materialen zoals kaarten, vinylstickers, opstrijkbare vinyl, papier of beschrijfbare labels.

Bij atlj.V in het Waasland ben je van harte welkom voor een leuke Start2Cricut workshop.

Je leert er werken met de gebruiksvriendelijke software én gaat naar huis met enkele leuke projectjes. En wie weet ook met je eigen Cricut toestel :D

Speciaal voor Studio TOPlesS nodigt zij drie leerkrachten uit voor een Start2Cricut Joy workshop.Ben je al opgewonden na het lezen over bovenstaande prijs, dan ga je nu helemaal ontploffen. Cricut gaf ons een Cricut Joy startpakket met daarin een Cricut joy machine en alles om met deze machine te kunnen starten.


'WARME WOENSDAG' 7 Oktober 2020 - GLUNDER! ( 1 winnaar)


Vicky van