top of page

WINACTIE! Dag (of eerder week) van de leerkracht

Bijgewerkt op: 14 okt. 2020

WEDSTRIJD AFGELOPEN!

5 oktober: een dag van vreugde en genot, verwennerij en gevlei, liefde en tederheid, knuffels en kusjes, feestmaal en bubbels, rode lopers en slingers... (Geen nood, ik weet wanneer ik moet stoppen. Maar heb je m'n punt?)

Jij, lieve collega, verdient het om op een dag als vandaag in een heel bloemenveld gezet te worden. Daarom willen wij je ontzettend graag overladen met ultraleuke weggevers! En weet je wat?! We doen er nog een schepje bovenop! We maken er een 'Week van de Leerkracht' van! Upsakee!

Lees gauw wat er allemaal te 'ultraleuk ontvangen' valt! Volg ons op Instagram, Facebook en op deze website. Hopelijk komt er iets superleuk jouw richting uit!


Wat kan je winnen?


'MACHTIGE MAANDAG' 5 Oktober 2020 - CADEAUTJESTIJD ( 3 winnaars)


Ontdek de kleurrijke wereld van Hero-on-Socks designer sokken.

Hoewel elk paar sokken een ander verhaal vertelt, is het telkens geïnspireerd door één en dezelfde visie: "Alle mensen kunnen bijdragen tot de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen." Sokken ontstaan door collabs tussen sterke, creatieve designers en non-profitorganisaties. Elke samenwerking is een geweldige ervaring die aanleiding geeft tot opmerkelijke ideeën en al even opmerkelijke producten. Sokken dus!


 


Hello, is it me you're looking for? Op zoek naar een unieke (geboorte-, trouw-, wens-) kaart op maat, of kies je liever voor originele kaarten 'à la carte'? Kaarten allerhande met eigen illustraties en bruisende ideeën te vinden bij Pasdesusi!

Voor onze winactie maakte boekontwerper en boekbinder Tina De Souter 3 handgebonden notitieboekjes. De covers zijn gemaakt van wegenkaarten uit een oud boek. Zo kan jij milieubewuste schoolnotities maken!


Eva Mouton schenkt een Eva’s Agenda. Nooit meer te laat komen op etentjes die al drie maand op voorhand vastliggen of de verjaardag van je buurman vergeten. Plannen en organiseren of heel hard doen alsof, alles kan met deze exclusieve agenda. Een must-have voor elke Eva Mouton-fan! Inclusief tekenlatje en notitieboekje om die gedachten netjes te ordenen.


Kim van Studio gewoonzo geeft prachtige wenskaarten weg.

In 2019 richtte zij na een intensieve opleiding haar eigen Studio ‘gewoonzo' op.

Best wel spannend na jaren ervaring als managementassistent in de cultuur- en erfgoedsector. Bij Studio gewoonzo ligt de focus voornamelijk op het bedenken en ontwerpen van creatieve, grafische en visuele concepten. Met het schrijven van duidelijke en heldere boodschappen en de verkoop van haar eigen collectie wenskaarten, stuurt ze wat meer gevoel de wereld rond.


 

'DOLLE DINSDAG' 6 Oktober 2020 - CREËER! ( 3 winnaars)

Ken jij de slimme snijmachines van Cricut al?

Ga voor de leukste PIY (pimp it yourself!) projecten, met materialen zoals kaarten, vinylstickers, opstrijkbare vinyl, papier of beschrijfbare labels.

Bij atlj.V in het Waasland ben je van harte welkom voor een leuke Start2Cricut workshop.

Je leert er werken met de gebruiksvriendelijke software én gaat naar huis met enkele leuke projectjes. En wie weet ook met je eigen Cricut toestel :D

Speciaal voor Studio TOPlesS nodigt zij drie leerkrachten uit voor een Start2Cricut Joy workshop.Ben je al opgewonden na het lezen over bovenstaande prijs, dan ga je nu helemaal ontploffen. Cricut gaf ons een Cricut Joy startpakket met daarin een Cricut joy machine en alles om met deze machine te kunnen starten.


 

'WARME WOENSDAG' 7 Oktober 2020 - GLUNDER! ( 1 winnaar)


Vicky van De Glundering wordt heel erg enthousiast wanneer het gaat over

dingen als 'kinderen in hun kracht zetten', 'kinderen leren hoe ze kunnen glunderen'. Als geboren en getogen leerkracht (zowel kleuterjuf als lagere school) wéét ze gewoon dat we het best aan de bron beginnen. Want als jij, lieve leerkracht, lekker in je vel zit, zitten je kinderen dat ook. Daarom focust zij zich op het goed voelen van leerkrachten. Dat doet ze door een GlunderGroeiGroep in te richten waarbij ze samen met enkele leerkrachten elke maand samenkomt en glundert rond een bepaald thema én door trainingen rond Schatgravers te geven. Want van Glunderende Leerkrachten leren kinderen makkelijker. 

Vicky geeft een online training Schatgravers in de klas weg ter waarde van €95, goed voor een training van 2 tot 3 uur, afhankelijk van de vragen en individuele noden van de winnaar.


 

'DIERBARE DONDERDAG' 8 Oktober 2020 - SPEEL! (1 winnaar)


Bij ’t Muizennest vind je duurzaam, ecologisch en origineel speelgoed en knutselmateriaal. Je kunt ook bij hen terecht voor een toffe workshop, zowel voor kinderen als volwassenen. Als leerkracht ben jij steeds druk in de weer, dus schenkt ’t Muizennest een cadeaubon van €20 die je kunt gebruiken voor wat extra me-time in de vorm van een workshop. Liever speelgoed? Dat kan natuurlijk ook! 


 

'VERBLUFFENDE VRIJDAG' 9 Oktober 2020 - VERWEN JEZELF! (2 winnaars)


Bij Audrey Thermolle van Colors and Coaching kan je terecht voor Make-up sessies, Personal Shopping, Garderobe planning, Kleur en stijl analyses en Life coaching sessies.

Voor de ‘Dag van de Leerkracht’ biedt Audrey een gratis Make-up sessie aan. Dit houdt in dat je gedurende +/- 1 u kan genieten van een make-up sessie op maat. Je mag zelf kiezen of je voor een make-up voor overdag of voor ’s avonds wenst te gaan. Een smokey eye, een winged eyeliner, rode lippen..., alles kan en alles mag. Aan jou de keuze!Jo wil met haar praktijk Yojoma een praktijk zijn waar jong en oud, met of zonder speciale noden, zich kunnen komen ontspannen. Zowel door massage als door yoga. Of voel jij meer voor een pedicure of ga je vol voor gelnagels? Zij werkt met essentiële oliën en natuurlijke producten om zo weinig mogelijk chemische stoffen op en in ons lichaam te krijgen! En jij? Jij kan een waardebon van 30 euro winnen die je in haar praktijk kan uitgeven.


 

'ZORGELOZE ZATERDAG' 10 Oktober 2020 - JIJ BENT MOOI! (1 winnaar)

Leen Lagrou, verslaafd aan de fotografie en het leven, een spring in het veld en een flapuit. Naast haar passie voor fotografie houdt zij ook heel erg hard van haar straathondjes, haar vrienden en met de rugzak het onbekende tegemoet stappen. Naast dit alles werkt zij als mens heel hard om haar 'beste zelve' te zijn. Leen doet een Empower Yourself fotoshoot cadeau.


Zie het mooie aan jezelf. We worden overal constant overspoeld met beelden van wat "mooi" is en wat we "mooi" moeten vinden. Als fotograaf heeft Leen over de jaren heen geleerd het mooie in alles te zien. Iedereen is mooi en uniek en vaak zien we dat van onszelf 

niet. Het is dus tijd om los te laten en samen met Leen op pad te gaan, want jij bent mooi en dat gaan we tonen. Leen wilt samen met jou, 'je krachtigste zelve' op beeld zetten.


 

'ZALIGE ZONDAG' 11 Oktober 2020 - JOUW KLAS IN EEN NIEUW JASJE! (1 winnaar)


Wil jij weleens een conceptontwerper los laten op je klas? Beleefinge staat klaar om van jouw leeromgeving een be-leefomgeving te maken. Inge zet met haar ervaring in het inrichten van o.a. bedrijfsruimtes, beursstanden en showrooms jouw klas op zijn kop. En dat mag je letterlijk nemen, want bij Inge hangen planten bijvoorbeeld vaker aan het plafond dan ze op de vloer staan. Laat haar je klas inspireren met unieke én praktische tips en tover zo je klas om tot een échte belevingsruimte.


334 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page