top of page

Schoolkalender 2023-2024

De kop is eraf! De spits is afgebeten!

"We zijn weer gelanceerd voor 10 heerlijk ontspannende maanden vol peis en kumbaya!" (lees je de ironie hier dwars door?)!


Om de sfeer erin te houden dit schooljaar (want niet elke schooldag geurt naar rozenblaadjes) én om jullie fantastische team van wat maïzena te voorzien, boksten wij een schoolkalender in elkaar.


Maar... niet zomaar een kalender.

Ah nee, gij!

TOPlesS zou TOPlesS niet zijn mocht er niet ergens een twistje zijn.Onze kalender staat helemaal in het teken van het schoolteam. Elke maand voorzien wij jullie van een verbindend idee of een verbindende opdracht. Het is de bedoeling dat jullie zich als team achter de opdrachten scharen en op die manier tot meer hechting komen. De maïzena van de groep dus eigenlijk.


Is niet iedereen wildenthousiast bij dit idee? Dat kan! Niet erg, eh! Maar dat mag de enthousiastelingen er niet van weerhouden om er volledig voor te gaan. Jullie gaan het zich niet beklagen.schoolkalender_verbinding
.pdf
Download PDF • 19.21MB


Wat wordt er nu van jullie verwacht?


Niet veel!


* Print de kalender uit, liefst in kleur.

* Hang de 12 pagina's (ja, we namen juli en augustus ook nog mee) in een rechthoek bij elkaar (4 op 3 of 3 op 4 of 6 op 2 of 2 op 6 of 1 op 12 of 12 op 1) op een centrale plaats in de lerarenkamer.

* Laat iedereen om te beginnen zijn of haar of hen verjaardag op de kalender noteren en vier de jarigen al sowieso. Want vieren werkt verbindend!


"Wij nemen jullie team mee doorheen het volledige schooljaar en besprenkelen jullie met leuks en lekkers. "

En tot slot: het is hier ook van WINNEN!!!!!

Als je ons een foto kan bezorgen van onze kalender die in jouw lerarenkamer ophangt, dan maak je kans op een verbindend teamcadeau van Studio TOPlesS, speciaal voor jullie in elkaar gebokst!!Print and go, lieverds!
1.207 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page