top of page

Poster voor Valentijn: Hej, het is ok...

Ik hoorde deze week op de radio een reportage over 'de noodzaak van zelfliefde in een relatie'. Mijn eindhalte was iets te snel bereikt om onze Hollandse medemens te laten uitspreken, maar ik kan wel al dit meegeven: zelfliefde is nodig om gelukkig te zijn in een relatie.

Open deur, ik trap je nu in: zelfliefde is tout court nodig!

En precies dáárom boksten wij een poster in elkaar die jou een portie zelfliefde injecteert. Want Valentijn is er óók, of misschien wel vooral, voor jezelf!


Neen, zo'n poster gaat er niet voor zorgen dat je plotsklaps gek wordt op jezelf. Maar wanneer de postervriend een mooi plaatsje krijgt daar waar je vaak passeert, dan kan de herhaling van deze woorden wel stilaan beginnen sluimeren in het koppeke.


En dát is de bedoeling!


Zo dus: hang op boven je bureau, op toilet, in de douche (beschermen die boel), in de lerarenkamer... Maakt niet uit waar, maar zorg ervoor dat je hem niet kan negeren!


Of... waarom de poster niet ophangen in de klas?


Wij zien elke dag dat leerlingen vaak heel onzeker zijn over zichzelf en dat ze de bevestiging buiten zichzelf gaan zoeken (en wetenschappers die er iets van kennen, zeggen dat ook!). Therefore: Ook die jonge snaken hebben er, maw, heel veel nood aan.

Hey het is ok...
.pdf
Download PDF • 5.55MB

Waar krijgt deze poster een plekje?

376 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page