top of page

#21voor2021: Onze bucketlist voor 2021

"Seg, Saartje, ik heb een superleuk idee! (Je kent me.) Als we nu eens... elk 21 dingen zouden vooropstellen die we willen afwerken in 2021. Zou dat niet geweldig leuk zijn?"

"Da's zeker, Inge! Sterk gevonden ook, '21 in 2021'. Ik ben blij dat jij in mijn team zit!"

En hup, Team TOPlesS was vertrokken voor 21 must-do'tjes in 2021. Doe je met ons mee?


Nee, het hoeft niks groots te zijn! 21 boeken lezen in 2021 is bijvoorbeeld echt al een winner voor op de lijst. Maar het mag gerust ook ambitieuzer. Je aansluiten als vrijwilliger bij een of andere vzw bijvoorbeeld. Of misschien kies je iets éénmaligs? Een color run lopen in het nieuwe jaar? Of wil je graag een nieuwe gewoonte kweken? 21 minuten wandelen per dag in 2021? Of lijkt het je leuk om volgend jaar iets te doen dat je eigenlijk de stuipen op het lijf jaagt, maar waarvan je achteraf in elke vezel van je lijf zal voelen dat je leeft?


Kortom: Alles kan! Er is geen goed of slecht bij het opstellen van dit lijstje. Schrijf zoals je 't voelt en dan is het al-tijd goed!

Hang je 21 must-do's op je koelkast, boven je bed, boven je bureau, in het kleinste kamertje... en vink lustig af! Pret verzekerd, zeker weten!


Wij kozen zelf voor 21 dingen die we graag willen doen. Dus geen verplicht 'dit moet ik gedaan hebben'- lijstje, maar eerder een 'dit is leuk om te doen'- lijstje.

Hierbij vind je ons lijstje...Wil je zelf meedoen? Wij maakten voor jou een blaadje om jouw 21 doelen op te noteren. Kies jij voor een doel waarbij je elke dag iets moet doen (bvb. Elke dag 100 sit-ups... euhm...), dan kan je ook onze habitat tracker gebruiken.


 
  • Dit idee zagen we voorbij komen bij Gretchen Rubin. Maar ook Kelly van Tales from the crib en Merel van De Groene meisjes zijn aanhangers van dit principe.

  • Je kan natuurlijk ook rond goede voornemens werken in de klas, op klascement vind je heel wat lesmateriaal.

  • Wie vindt de fout?? Met dank aan Sophie om er ons op te wijzen. ;-)

890 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page